Intresset för att gymma är stort, och många gillar att slappna av på en pub efter träningen. Varför inte slå ihop de två aktiviteterna och erbjuda en pub med gym?

Nytänkande för framtiden

Det är genom att våga tänka fritt som du kan skapa något nytt och speciellt. På det sättet kan du få till något helt eget som gör att kunder hellre väljer dig än andra alternativ. Startar du en pub med gym kommer vissa förmodligen besöka det bara för att det låter knäppt – men det är ett skäl så gott som något. Kunder är kunder, oavsett varför de kommer.

Bygg upp ett enkelt gym

Att bygga upp ett enkelt gym behöver inte vara så komplicerat. Skaffa ett bra gymgolv, några maskiner och en uppsättning lösa vikter. Mycket mer än så behöver det inte vara. Tänk på att lämna tom plats på ditt gymgolv så det går att stretcha, göra avslappningsövningar och liknande. Ett gymgolv gör att det blir mer behagligt att träna i rummet eftersom golvet är anpassat efter just den aktiviteten. Det tål också mer av det slitage som ett gym kan innebära. Skulle någon till exempel tappa en hantel är det inte något som skadar golvet, vilket skulle vara en stor risk om du inte lagt in en gymmatta.

Varför kombinera gym och pub?

Den bästa anledningen till att kombinera en pub med ett gym är att det är en udda kombination som kommer dra uppmärksamhet till sig. Det är också något som kan locka många. Intresset för att träna på gym har ökat de senaste åren. Under pandemin var det en aktivitet som inte minskade, istället önskades fler utegym och fler valde att träna hemma istället. Nu när det inte finns några restriktioner kvar behövs inte den sortens lösningar längre. Efter att länge ha hållit avstånd och anpassat oss kan det vara extra populärt att kombinera träningen med det sociala som finns på en pub.

Sportkänsla på puben?

Du kan välja att designa din anläggning på olika sätt. Ett alternativ är att inreda puben och gymmet som två helt olika saker, i var sin stil. Ett annat alternativ är att ta med en del av gymkänslan till pubens inredning. Till exempel kan du då ha ett gymgolv även i puben och pryda väggarna med konst som föreställer människor som tränar. Du kan också skapa speciella drinkar eller snacks och ge dem gyminspirerade namn.

Du kanske också gillar …