Restauranger i sverige

Restaurangkänsla hemma varje dag

Älskar du att gå på restaurang men känner att restaurangbudgeten har legat lite väl högt den senaste tiden? Förvandla ditt hem till en restaurang för en kväll och få en lyxigare touch på såväl en enkel vardagskväll som helgens middagsbjudningar.

Färdiga recept levererade till dörren

Ingen restaurang utan meny, eller hur? Genom att beställa en färdig matkasse direkt hem till dörren med färska råvaror och färdigkomponerade recept kan du själv få hem en meny att välja och vraka mellan. Välj det du är mest sugen på för stunden och spara de andra recepten till senare i veckan. Utbudet är nästintill oändligt då det finns flera leverantörer att välja mellan och alla erbjuder minst en matkasse i olika varianter och storlekar. De flesta erbjuder dessutom möjligheten att själv välja ut enskilda recept eller sortera bort vissa saker utefter smakpreferenser.

Fri bar hemma

För att få en riktig restaurangkänsla hemma krävs förutom ett stort utbud av rätter från din matkasse såklart även en dryckesmeny. Ta för vana att ha en extra flaska vin, läsk eller några goda öl på lager hemma för att kunna liva upp vardagen lite extra. Både öl och vin går att hitta alkoholfritt, vilket är perfekt för de vardagskvällar då man bara vill få en lite lyxigare känsla.

Vill du vara riktigt seriös så ställ iordning en liten barhörna och skriv ut en enkel dryckesmeny för både dig själv och gästerna att välja mellan.

Imponera på middagsgästerna

Middagsbjudningar kan verkligen vara höjdpunkten på hela veckan. Att få slappna av och umgås med sina närmsta i hemmet tillsammans med god mat och dryck är en av de bästa känslorna. Bjud på ett gott recept från din färdiga matkasse med noggrant utvalda ingredienser och ta god tid på dig att förbereda maten. Lägg gärna till både förrätt och efterrätt. Det kan vara svårt att ta in menybeställningar på plats, däremot är ett väldigt uppskattat moment att skicka ut menyn till gästerna i förtid och låta dem välja mellan flera olika rätter. Precis som en restaurang – men utan att du behöver gå en meter och till ett mycket trevligare pris.

Du kanske också gillar …