Restauranger i sverige

Öppna en brittisk pub i Stockholm

Det finns få saker som är förknippat med Storbritannien som den speciella pubkulturen. Kanske har du själv varit där och upptäckt den med egna ögon? Kanske drömmer du till och med om att öppna din egen engelska pub, fast i Stockholm? Både turister och svenskar älskar att gå på puben för att ta ett par öl eller äta något gott. Publivet brukar starkt förknippas med sport, och särskilt fotboll. Därför är det inte ovanligt att pubar sänder Premier League och andra sportevents som kan locka publik.

Börja med att hitta rätt lokal

Bland det första man måste göra om man ska kunna starta en pub i Stockholm är att hitta rätt lokal. Det behöver inte vara en ny lokal utan du kan lika gärna renovera en sliten sådan. Det viktiga är att den har ett bra läge och att du kan förvalta dess fulla potential. Skulle du behöva hjälp med diverse moment i en renovering kan du kontakta en seriös takläggare i Stockholm som kan assistera med takläggning och takmålning. Taket är en av de viktigaste delarna av en byggnad och det gäller att det är stabilt och håller i alla väder. DM Tak har stor erfarenhet av takläggningar och kan anpassa sig efter varje enskild byggnad. Genom att ta över en byggnad med renoveringsbehov har du också större möjligheter att få puben precis så som du vill ha den.

Fundera på vad som kommer göra just din pub unik

Det finns redan ett antal brittiska pubar i Stockholm och du får räkna med en del konkurrens om du väl slår upp dörrarna till din egen pub. Därför måste du ha en tydlig profil och något som får gästerna att välja din pub framför de andra alternativen. Det kan till exempel vara att du visar någon sport eller liga som andra konkurrenter inte gör. Detta bör även kombineras med god mat och bra service i alla lägen. Du kan med fördel ta inspiration från olika pubar borta i Storbritannien och även Irland för att se vad det är som gör de så omtyckta och populära.

Du kanske också gillar …