Undrar du hur du ska klä dig för en middag och några öl på puben? Det som är härligt med pubar är att atmosfären normalt är väldigt avslappnad och att det inte brukar finnas några klädkoder. Det som ägare normalt kan inflika mot är om du tycker upp i flip flops och bar överkropp. Självklart ska du även vara hel och ren precis som alltid när du går ut och äter. I övrigt så går det mesta hem på puben så du kan enkelt klä dig efter vad du känner dig bekväm i.

Jeans är ett utmärkt val

Finns det något plagg som är så mångsidigt som jeansen? När du går på puben kan du utan problem bära blå eller svarta jeans och någon snygg topp. Varumärket NA-KD har en uppsjö av fina modeller som lämpar sig riktigt bra till en pub-kväll. Du kan välja att köra på en slimmad modell eller jeans som sitter löst. Det perfekta med jeans är att de går att styla hur som helst och samtidigt ge ett välklätt intryck. Det brukar inte heller vara några problem att komma in med trasiga jeans på puben så länge du ger ett bra intryck i övrigt.

Håll utkik efter temakvällar

Det är väldigt vanligt att man arrangerar olika temakvällar på pubar. Dessa är ofta förenade med en viss klädsel eller klädkod. Irländarnas högtidliga St Patricks Day firas på pubar över hela världen och då är det väldigt vanligt att du har något grönt på dig. Många kör även med roliga hattar och målar fyrklöver vilket är typiskt för Irland.

När det är fotbollskvällar eller annan sport är det många som väljer att ha på sig en lagtröja till något av lagen som spelar. Det gäller särskilt när det handlar om VM eller EM. Dock brukar det inte vara något krav utan du kan förstås komma i vanliga kläder om du vill. För att vara på den säkra sidan kan du kolla upp hemsidan hos puben som du har tänkt besöka. Där skriver de förhoppningsvis ut om det planeras en temakväll av något slag.

Du kanske också gillar …